ROTI HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3200 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti House. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 20:59 Wouw! Zo lekker gegeten. Ik had de roti kip speciaal grote porties en heerlijk qua smaak. Top restaurant! Mij zie je vaker
13 feb 2024 om 0:28 Vlees wa niet gasr en te kleine porties. Meat was not cooked was raw.
11 feb 2024 om 11:03 Bij de roti plaat proef je alleen maar deeg, het komt zeker uit de fabriek. nasi heeft geen smaak, en de bezoeger doet niet eens moeite om naar boven te komen. bestel nooit meer hier.
4 feb 2024 om 21:55 Ik bestel hier nooit meer , 1 roti plaat gekregen terwijl er 2 hoorde te zijn. Meneer aan de telefoon zei dat hij er echt 2 had gezet wat niet klopte. Uiteindelijk met veel gedoe toch nog die roti plaat gekregen. Kortom eerste en laatste keer
2 feb 2024 om 19:23 Altijd lekker
31 jan 2024 om 10:15 Vriendelijke mensen
27 jan 2024 om 11:34 Had 2x lams roti smaak van de roti was goed, alleen het lamsvlees was wat taaier dan het hoort te zijn
26 jan 2024 om 1:30 de bami is heel droog weinig groenten kip en vlees zat amper smaak aan echt.ben beter van hun gewend vandaag is meer teleurstellender.en weinig kip en vlees ook.
25 jan 2024 om 17:08 Lekker zoals altijd.
22 jan 2024 om 1:36 Eerlijk : rotiplaat vond ik niet zo lekker, als die van kries maar je kan het prima weg kauwen … was lekker ik had wel graag wat extra saus gewild .. het was een beetje droog maar wel lekker Pompoen erbij was erg lekker
21 jan 2024 om 16:45 Broodjes oud en zacht, bakkeljauw zo nat en zoveel ui het pas net een pasta. Zo weggegooid want allebei zijn we er ziek van na paar happen
15 jan 2024 om 19:47 Goed vers eten echt lekker