ROTI HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti House. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 22:35 heerlijke rotirollen (weer)!
12 jun 2024 om 17:49 Super lekker eten snel bezorger
11 jun 2024 om 18:39 Kip was niet echt gaar van de roti.
3 jun 2024 om 8:47 Roti kipfilet kerrie was lekker. Vriendelijke bezorger
28 mei 2024 om 9:33 Volle tevredenheid
22 mei 2024 om 19:48 Eerste keer besteld voor mij en mijn collega.. dat het lang duurde was niet eens een groot probleem.. kwaliteit van het eten was minder.. jammer! Niet veel smaak..
20 mei 2024 om 16:56 Super lekker eten snel bezorger top
18 mei 2024 om 17:29 Helaas werd de butter chicken bezorgd met een schroef in het bakje. Gelukkig had ik deze gevonden met mijn lepel en niet met mijn tanden. Ik ben dit niet van Roti House gewend, bestelde juist eten daar omdat het lekker en schoon was...
15 mei 2024 om 18:13 Heerlijk eten!
14 mei 2024 om 19:57 The 2 vegetarian and 1 chicken roti's we ordered were fairly disappointing. We found the flavours pretty bland and the veggies only just cooked and not very warm. It just lacked any passion for good food in our opinion. Won't order here again.
12 mei 2024 om 12:17 Bakabana was verot hele naare smaak en dit kun je geen vegetarisch rottie noemen. Jullie moeten echt beter je best doen. Ik zal hier persoonlijk niet nog 1 x bestellen
10 mei 2024 om 23:46 Prawn Byriani met ongeveer vijf tiger prawns die veel smaak hebben. de Byriani is lekker pittig gekruid. Ik heb van dit gerecht genoten!